Palvelumme

Kunnallistekniikka

Tarjoamme luotettavasti kunnallisteknillisiä palveluita Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Kunnallistekniikan toteutuksen laadun ja sujuvuuden takaa pitkällinen kokemus alalta.

Palvelutarjontamme pitää sisällään myös kattavan valikoiman erilaisia kunnallisteknisiä töitä kunnille ja kaupungeille. Suoritamme niin isot kuin pienet kunnallistekniset työt projektiluontoisesti ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. Vankka kokemus, nykyaikainen kalusto ja laaja alihankkijaverkosto mahdollistavat sen, että voimme toteuttaa myös laajat kokonaisurakat tehokkaasti ja luotettavasti.

Kunnallisteknisellä sektorilla palvelemme asiakkaitamme mm. kadunrakennukseen, tienhoitoon, putkitöihin ja päällystystöihin liittyvissä hankeissa. Osaamiseemme kuuluu niin ikään jätevesi-, sadevesi,- ja salaojajärjestelmien rakentaminen.

Osaamiseemme kuuluu jätevesi-, sadevesi,- ja vesijohtoverkostojen saneeraustyöt.

Kiinteistökohtaisten pumppaamoiden ja puhdistamoiden myynti ja asennus

Muita kunnallistekniikkaan liittyviä palveluitamme ovat mm. erilaisten piha-alueiden rakentaminen, asfaltointi ja kunnossapito.

Kadunrakennus

Suoritamme isot ja pienet tiehankkeet ammattitaidolla ja nykyaikaisella kalustolla. Olipa kyseessä yksittäiselle tontille johtava tie tai kattava valtieurakka, meille ensiarvoisen tärkeää on laadukas lopputulos ja pitävät aikataulut.

Kaapelointi

Hoidamme maakaapelointityöt ammattitaitoisesti. Palvelemme kuntia, operaattoreita, sähköyhtiöitä ja muita yrityksiä. Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa

Talojen pohjatyöt

Hyvä talonpohja on tukeva ja maaperän mukaan tehty. Ammattimainen henkilökuntamme kunnioittaa suunnitelmavaiheessa tehtyjä aikatauluja, jotta itse rakennuksen pystytys voidaan aloittaa ajallaa ja lisäkustannuksilta säästytään. Joskus voi käydä niinkin että talopakettia tilatessa pakettihintaan kuuluvat perustukset mutta ei pohjatyöt. Tulemme mielellämme hoitamaan kaikkien kohteiden pohjatyöt luotettavasti, ammattitaitoisesti ja asiakaslähtoisesti.
Tonttien salaojitus suoritetaan yleensä rakennusvaiheessa jo perustusten tekemisen aikana, mutta joissakin tapauksissa salaojia täytyy parantaa myöhemmässä vaiheessa. Tällaisia tilanteita voi olla esimerkiksi maaperän liiallinen kosteus tai sadevesien valuminen kohti rakennuksen anturaa tai niiden pääsy jopa kellariin asti. Toimivat salaojat ehkäisevät tehokkaasti myös perustusten routavaurioita.Perustusten paalutustyöt.

Pihojen ja nurmikoiden kunnostukset

Toteutamme nykyaikaisella kalustollamme sekä uusien että kunnostettavien kohteiden viherrakentamiseen liittyviä töitä vaihtelevasti ja joustavasti. Kauttamme saat myös esimerkiksi erilaiset viherrakentamiseen liittyvät betonityöt.